milordess Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Siemanko, w mojej zetce coś sie stało z klapą bagażnika i nie otwiera się gdy wciskam przycisk pod nią, troche lipa bo chociaż z bagażnika nie korzystam to mam plan zdemontować wycieraczkę i jeszcze coś zrobić. Orientujecie sie jak otworzyć bagażnik awaryjnie albo kto w Krakowie mi to może naprawić? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 W 350z kabrio za fotelem pasażera jest schowek na apteczkę i gaśnicę, tam znajduje się przełącznik elektryczny blokady zamka tylnej klapy, u mnie pomogło włączenie i wyłączenie. Może w 370 też jest podobne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Dziękuję Ci bardzo, nawet nie wiesz jak mi pomogłeś..!! Tak jak na tym filmiku co dałeś w podłodze bagażnika jest uchwut na lince który wystarczy pociągnąć i można manualnie otworzyć bagażnik. Dzięki wielkie jeszcze raz:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 mam to samo pytanie tylko w 350z wie ktoś jak otworzyć awaryjnie (nie cabrio) i co mogło się spsuć ? dodam,że wcześniej działał w kratkę, raz sie otwierał raz nie, po wymianie podnośników zatrzasnął sie na amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Tu masz na filmiku pokazane gdzie się otwiera w 350z, też latwo:) Sprawdź zamek z silniczkiem od bagażnika czy sie kabelek nie odpiął albo jakiś element co łaczy silniczek z zamkiem. U mnie w 370z wypadł właśnie drucik łączący zamek z silniczkiem wystarczyło że go zamocowałem i działa wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjaay Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 dzieki wielkie ! "niestety"zamek i silniczek działają, rozebralem je i wszystkie mechanizmy są ok. Jak otwieram awaryjnie to wszystko gra więc nie wiem o co chodzi ;/ nie reaguje za to na kluczyk ani na guziczek pod klapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.