Gość Irek1965 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam, po odpaleniu auta przez 3 sekundy drżą wszystkie wskaźniki zegara- tj, obrotomierz, prędkości, paliwa oraz temperatury. Po chwili wszystko wraca do normy a wskaźniki działają poprawnie. Poniżej link do problemu: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Podładuj akumulator, powinno pomóc A tak po za tematem, to chyba termometr Ci zawyża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg20 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam Kolego i co było przyczyną takiego zachowania wskaźników? Mam to samo, a zrobiło mi się po podłączeniu ELM 327, którego i tak nie udało mi się skomunikować z Qashqaiem. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawram Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 U mnie był identyczny przypadek, rozwiązanie jak wyżej słabiutki aku. Po podładowaniu wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg20 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Doszedłem aku było słabe, przy okazji doładowałem. Przyczyna była inna - bezpiecznik padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomOP Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Na filmie widać, że licznik dzienny A jest wyzerowany. Jeśli sam się wyzerował podczas rozruchu, to raczej winny jest stan naładowania akumulatora. Tak czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.