Mr. Rockandroll Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam użytkowników nowego X-Traila. Do "X-a" przesiadłem się niedawno z Juke'a, w którym automatycznie (chyba po przekroczeniu 10 km/h) zamykały się wszystkie drzwi. Czy orientujecie się jak tę funkcję włączyć w X-Trailu? Obecnie muszę to robić ręcznie, przyciskiem po lewej stronie kierowcy. Szukałem odpowiedzi w podręczniku, ale albo jej tam nie ma albo wzrok tracę pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ostatnio w QQ ktoś pytał jak to włączyć. Zobacz tutaj - może pomoże http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/102897-blokady-drzwi-super-lock-automatyczna-po-odpaleniu/?hl=%2Bautomatyczna+%2Bblokada&do=findComment&comment=1121738 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Taka opcja była w QQ J10 - w J11 nie ma już tej opcji - było opisywane na forum - myślę , że również w nowym X-ksie tej opcji nie ma - ale głowy za to nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekustka Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Z moich obserwacji NIE MA takiej opcji... A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 W t32 us 100% jest ta opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 W moim jest , włącza się to w ustawieniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Rockandroll Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dzięki za odpowiedzi. Skorzystałem z podpowiedzi Skylimera, u mnie niestety te zabiegi nic nie dały... Stuff1000 - w ustawieniach komputera pokładowego (settings) rownież nic w tym temacie nie znalazłem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Skylimery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Z ciekawosci sprobowalem w T31 i .... dziala 1. Przekrecenia kluczyka o 2 pozycje (bez zapalania silnika) 2. Wcisniecie i przytrzymanie przycisku zamykania wszystkich drzwi (~10sek) 3. Powinno "piknąć" 4. Wyłączenie kluczykiem Jakby jeszcze ktos mial patent na domykanie szyb z pilota albo po wlaczeniu alarmu/zamknieciu samochodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 wydaje mi się, że jest i widziałem to w ustawieniach jutro sprawdzę i dam znać Edit: Pomyliłem z selektywnym otwieraniem drzwi, rzeczonej funkcji w europejskiej T32, nie ma. Widziałem to w instrukcji od alarmu tylko nie jestem pewien czy nie jest potrzebny dodatkowy moduł, sprawdzę. Przyznam, że w poprzednich autach nigdy z tego nie korzystałem, co więcej w jednym celowo wyłączyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ciekawe jak to wlaczyc przy kluczyku tzw. inteligentnym ... czyli praktycznie bez kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ale co wlaczyc?? Nie ma aut. zamykania drzwi, wiec nie ma co wlaczac. W przypadku alarmu i dodatkowego modulu, programowanie Cie nie obchodzi, bo robi to serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 OK, dzieki Zasugerowalem się tymi kombinacjami z kluczykiem i przyciskiem zamykania drzwi ale rozumiem, ze to w T32 nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tak, nie działa. Jedyna rada, zamykając drzwi, ręka do konca na uchwycie i po zamknięciu, wskazującym na guzik centralnego. Można sie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wiem, ze da się z tym zyc. Tak mam teraz w Misku i chyba juz się przyzwyczaiłem Szkoda tylko tych lusterek nie zamykanych automatycznie... w ASO chcą za to 500 zl -nie wiem czy warto doplacac czy się przyzwyczajać do "recznego" zamykania przy wychodzeniu w auta -teraz mam automatycznie składane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaja Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Musi się dać uruchomić ryglowanie bo wcześniej zamykały się po przekroczeniu jakiejś prędkości. .Bawiłem się przyciskami od ryglowania drzwi bo tylne prawe się nie zamykały . Mrógneły kierunkowskazy zamek się zamknął i teraz mimo różnego rodzaju prób nic się nie dzieje .Jak przekręcę stacyjkę otworzę drzw i wcisne przycisk zamykania to słychać sygnał .Natomiast przycisk otwierania drzwi nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 U mnie nie ma czegoś takiego że po przekroczeniu jakiejś prędkości ryglowały się. Zawsze zastanawiałem się czy to dobre rozwiązanie. Wiem chodzi o dzieci. ale są po to blokady. Rodzi się jedynie pytanie dlaczego my szukamy rozwiązania ? jakieś kombinacje klawiszy, zamka? powinno to być ogólnie dostępne np w instrukcji. W Stanach to nie do pomyślenia. Zresztą o czym mówimy. Nawet nie ma co porównywać wersji UE z tą za wielką wodą. myślę że wielu z nas się teraz zastanawia co dalej ? tym bardziej po reorganizacji priorytetów firmy po newsach o wycofaniu się z naszego rejonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Co tam ryglowanie automatyczne, ja najbardziej ubolewam nad brakiem pamięci ustawień fotela, a w stanach oczywiście że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Kolego, nie tylko .To tak jak u nas myślimy że wersja Tekna jest najwyższa. dla nich Tekna jest u nich Visią chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 A nie wiem czy wiecie lub tylko u mnie tak bylo. Zakładałem sobie nakładki na pedały gazu i hamulca. Jakiesz było moje zaskoczenie że tylko pedał hamulca miał gumową nakładkę, pedał gazu był niczym nie pokryty sam plastyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Są 4 wersje wyposażenia w USA : S,SV,SL i Platinium. W internecie można porównać sobie wersje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi