milordess Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Siema, czy ktoś z Was usuwał tylnią wycieraczkę i spryskiwacz? Jeśli tak to napiszcie jak to zrobić bo nie chce nic połamać/uszkodzić i potem czym zaślepić najlepiej otwory, bagażnik naprawiony więc moge sie brać za to:) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 to zaślepienia otworu po wycieraczce mam specjalną zaślepkę , jak jesteś zainteresowany to mogę ci sprzedać, bo mam 2 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pokaż zdj jak to wygląda. Ile chcesz za to? Podejdzie do 350z? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 razem z uszczelkami aby nie ciekło do srodka tak wygląda polakierowane i założone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Najprostsze rozwiązanie: http://allegro.pl/zaslepka-otworu-tylnej-wycieraczki-maskownica-tyl-i5263848472.html Nic nie cieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dzięki ja też znalazłem krok po kroku jak to zrobić, tylko szkoda że rzeczy ze sklepu usa, musze poszukać takich samych np. Casto:) http://my350z.com/forum/body-interior-exterior-and-lighting-diy/478848-rear-fluid-nozzle-removal.html Ja chce zaślepić też spryskiwacz i musze go ściągnąć i zatkać rurki, wycieraczka to mały pryszcz raczej:) ale tj wyżej dałem linka tam jest opisane po angielsku. Ktoś z Was ma linka lub namiar na zaślepke do spryskiwacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.