peceq Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Witam jak w temacie, przy przesuwaniu tylnej szyby w dół (j10) "cycek" od rolet (patrz zdjecie) wpadł mi w podszybie, ktoś ma pomysł jak to wyciągnąć, bez zdejmowania calego boku? Dzieki za pomoc... Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Edytowane 29 Lipca 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Obawiam się że bez rozbierania boczków nie wyciągniesz tej przyssawki Poza tym po co ją wyciągać jeśli wszystko pracuje poprawnie? Leży sobie na dole i niczemu nie przeszkadza Nie nasiąka wodą więc korozja z winy przyssawki nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Hmmm nie wiem czy po czasie nic sie nie zepsuje a poza tym potrzebuje tej przyssawki , myslalem zeby zdemontować ten plastik z automatem szyby... Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Edytowane 30 Lipca 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 rozebranie boczku to 1-2 minuty, tyle zajęło to mojemu znajomemu. Ale mniej więcej wiedział co i jak, sam bałem się to ruszać żeby nie połamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Oprócz ściągnięcia boczku zostaje jeszcze kwestia dostępu do wnętrza które przysłania folia. Zamiast demontować folię, demontaż głośnika powinien wystarczyć. Jak nie znajdziesz namacalnie zguby, a nie masz endoskopu, to powinien wystarczyć telefon z lampą błyskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Michalmiko wiesz jak zdemontować głośnik, jakieś tutoriale? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 demontaz głośnika?koło zmieniałes kiedyś?tam jest to samo śrubokręt (zamiast klucza do kół) w dłoń i cała filozofia , naprawdę nie potrzebne Ci studia ani magistrat do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak ściągniesz tapicerkę drzwi, to głośnik jest na trzech śrubach bodajże na klucz 13, a jak dobrze pamiętam są one też nacięte na śrubokręt krzyżakowy jak pisze Kolega M@rcin. Później odpinasz wtyczkę, żeby głośnik nie wisiał na przewodach i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Dobra to inaczej jak ściągnąć tapicerke drzwi? Z glosnikiem sobie poradze... Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Edytowane 31 Lipca 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 odkrecasz srubki w necie sa pdfy I potem sciagasz idealnie zestawem sciagaczy do tapicerki albo srubokrentem podkladasz szmatke zeby nie porysowac lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 odkrecasz srubki w necie sa pdfy I potem sciagasz idealnie zestawem sciagaczy do tapicerki albo srubokrentem podkladasz szmatke zeby nie porysowac lakieru.Kolega posiada takiego pdfa? Bo nie mogę znaleźć, z góry dziękuję Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tak zaraz wstawie zdjęcia z heinesa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi