janus_z Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Koledzy jaki prześwit ma Micra K12 ?, znalazłem w jakimś teście, że wynosi 12,5 cm, chciałbym autko raczej o wyższym prześwicie aby w miarę swobodnie podjeżdżać pod krawężniki. Choć jak oglądam na ulicy Micry k12 to wydawało mi się, że podobnie mają jak np. fiat Panda tj. 15 cm, a to zapewnia już swobodną eksploatację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja mam przy kołach 15 ok17,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus_z Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ja mam przy kołach 15 ok17,5cm a to całkiem dużo, dzięki za sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.