marek1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 dzien dobry, mam taki problem. Almera n16 2006 drugi wlasciciel (po dziadku) stoi pod blokiem i wyje bez powodu. Alarm fabryczny, zamykany na pilota. Nawet jezeli teoretycznie nie mam wlaczonego alarmu, tylko wloze kluczyk w drzwi kierowcy i zamkne drzwi kluczem to i tak wyje. Chcialbym odlaczyc syrene, nie potrzebuje alarmu, nie wierze, ze ktos to auto ukradnie, a jezeli bedzie chcial to alarm nic nie da Co mozna zrobic, zeby deaktywowac alarm (lub sam glos, swiatla sobie moga migac) dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jeśli alarm jest sterowany osobnym pilotem a nie tym w kluczyki to nie jest to fabryczny system. Szukaj centralki przy bezpiecznikach lub po prawej od nóg kierowcy - to takie standardowe miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jeśli wyje, to musi być tuba. Wystarczy ją wyłączyć kluczykiem lub odpiąć kabelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak odłączy zasilanie odpinając kabel to zacznie wyć bo w syrenie jest awaryjne zasilanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 sprawdź czy nei masz w aucie jakiegoś gościa a jak wyje przy deszczu to sprawdź czy auto gdzieś nei cieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Najczęściej pakowali tam challengery z sensorem akustycznym który z biegiem lat wariował, można próbować uratować sytuację zmniejszając czułość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TzTesla Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam. Miałem kiedyś podobną sytuacje i może to zabrzmi trywialnie, ale pomogła wymiana baterii w pilocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 myslalem, ze skoro nie dostaje powiadomien na miala, to mnie zignorowano alarm jest fabryczny, wszystko w jednym oryginalnym kluczyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.