woodlumb Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam Posiadam micre k11 (1.0 benzyna 96r) bez klimy. Pod maską zauważyłem dwa paski jeden od alternatora. Zastanawiam się co to jest za drugi pasek. Z prawej strony od paska alternatora tuż obok , pracujący na trzech rolkach. Jedna rolka wspólna z paskiem alternatora. Troche dłuższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wygląda na wspomaganie kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodlumb Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dzieki za odpowiedz. Musze go wymienić tylko nie wiem co mam zamówić w sklepie. Dla przykładu dodaje zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Potwierdzam, od wspomagania + pompa wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodlumb Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 OK dzieki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.