xel Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, chciałem włożyć płytę do odtwarzacza ale nie mam pojęcia jak. Po prostu "wsunąć" się nie da jak w innych radiach po naciśnięciu przycisku "open" czy "load" również nic się nie dzieje. Czy ktoś miał taki przypadek ?Murano z50 radio bose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur348 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Prawidłowo po naduszeniu "load" (przycisk po lewej stronie wejścia na płyty) powinna wyskoczyć prośba o wybór gdzie płyta ma zostać umieszczona (wtedy wybieramy od 1-6) i można wsunąć płytę.Jednak z tego co wiem, to ten "kombajn" radio BOSE lubi mieć mniejsze lub większe awarie - w moim Murano z 2007r napęd nie kręci płytami, przez co jest niesprawny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.