3bitek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Witam. Borykam się z problemem oświetlenia wnętrza. Po kupnie już nie działało, okazało się że nie ma żarówki. Więc zakupiłem żarówkę, włożyłem i dalej nie działa. Ani po otwarciu drzwi, ani nic. Słyszałem, że jest za to odpowiedzialny jakiś bezpiecznik, tylko który? Za pomoc w zdiagnozowaniu usterki będę wdzięczny, ponieważ jeżdżę dużo w nocy i jednak przydało by się oświetlenie. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Skrzynka z bezpiecznikami w kabinie ROOM LAMP - oświetlenie wnęrza kabiny , górne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bitek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jaki bezpiecznik powinien tam siedzieć? 7.5? Wyjmowałem go, niby jest dobry ale wsadzony jest chyba 15A. Więc zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Chyba 10A .... nie masz tej czarnej "skrzynki" z opisem , obok bezpieczników ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bitek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Mam, ale nie mogę się połapać w tym bo nie jest ponumerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No jak nie? Patrzysz po kolei od góry...pionowo dwa rządki są? To pozycja nr 8 w pierwszym. Tak tam masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bitek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Chwila, wstawiam zdjęcia i liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To masz inaczej niż sądziłam Wychodzi na to ,że masz mieć 7,5A - ten ostatni niebieski (ostatni rząd , 4 pozycja) ---------------------------------------------------------------------------- chyba masz nieodpowiedni bezpiecznik w tym miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Podałaś mu przez pomyłkę jak to wygląda w N14. Kolega ma normalnie, tak jak powinno być w N15. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez mirekg9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Nie "podałam przez pomyłkę " - tylko podpytywałam jak to wygląda u niego... Jest różnica. Skoro nikt z posiadaczy tego modelu się nie pofatygował z pomocą...a ja mam inne auto...więc... "Nie myli się tylko ten co nic nie robi" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dot. N 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bitek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dzięki za pomoc, idę to sprawdzić! Jeszcze jedno pytanko.. Oświetlenie w bagażniku, jaka żarówka powinna tam być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/24405-n15-swiatlo-w-bagazniku/ i jeszcze tu (dopisuję 08.08.16 godz. 17;18 ) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/46305-n15-zarowka-w-lampce-w-podsufitce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dzięki za pomoc, idę to sprawdzić! Jeszcze jedno pytanko.. Oświetlenie w bagażniku, jaka żarówka powinna tam być? https://www.sendspace.com/file/qzpanp Tu znajdziesz wszelkie odpowiedzi na te i kolejne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bitek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dobrze, dziękuję Tylko żarówka postojowa tam zwyczajnie nie wchodzi ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 A jaka była wcześniej? Była w ogóle? Możesz mieć nie 5W tylko 3W np. w Primerze sedan jest właśnie 3 watowa - ona jest ciut mniejsza (przykładowe linki) : http://www.aphelektra.com/p/pl/1721/zarowka+r7+12v+3w.html http://shop.mieloch.pl/zarowka-t10-w3w-12v-3w-w2-1x9-5d-biala,pZ026922.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bitek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Problem w tym, że nie było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 a książki / instrukcji tej niebieskiej pewnie też nie masz? Zobacz tę 3W - nie wydatek , a może akurat. Porąbane z tym żarowkami - w większości pasują 5w , a ja mam w sedanie 3w :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi