Wiesia92 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam, jestem świeżym posiadaczem Primerki p11 po lifcie i mam już taki problem - wciskam wykałaczki w te otwory do demontażu radia : najpierw w prawy - ładnie klika i radio się odsuwa, a gdy wkładam w lewy otwór - nie da się odblokować, nie klika, ani nie chce ruszyć. Da się to jakoś obejść? Dodam, że bardzo dużo siły użyłem i ciagłęm ciągnąłem za otwór na kasety, ale nic to nie dało. Trzyma mi na lewym zatrzasku.Nie da się przez ten otwór tego zatrzasku cofnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/79673-demontaz-radia-fabrycznego-problem/zamykam temat .... Otwieram (bo usunięty nie był) .....powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jeszcze raz napiszę temat ,bo ktoś go usunął - a ten link ,co został podesłany na poprzednim poście nie dotyczy mojego problemu. Wiec jeszcze raz napiszę. Wkładam metalowe "wykałaczki" w otwory do wyciągania radia oryginalnego.Prawy otwór klika i radio ma tam luz ,zaś z lewej strony NIE POTRAFIĘ PRZECISNĄĆ TEGO KLIKACZA .Używam siły, że aż metalowa wykałaczka się GNIE , ALE ZABEZPIECZENIE TRZYMA CAŁY CZAS. Moje pytanie brzmi : czy da się w INNY SPOSÓB JAKOŚ DOJŚĆ DO TEJ BLOKADY? Mogę zamieścić filmik jak ktoś nie umi zrozumieć o co chodzi albo zdjęcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazniczek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kolego. Gwoźdź, wkrętak zegarmistrzowski, szprycha od roweru. Później wkładasz palec w miejsce kasety i ciągniesz do siebie. Jestem laikiem i dałem rade za pierwszym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.