gumisek Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam mam takie pytanko jeżeli ktoś wymieniał ile idzie tych śrub z podkładkami i nakrętkami a ile zwyczajnych, oczywiście przód i tyl, bo chce w niedalekiej przyszłości wymienić wszystkie gumy na nowe pro forma a wiem ze te sroby po kilku - kilkunastu latach nie dadzą się łatwo albo wcale wyjąc z tulejek. a i jeszcze jedno czy wszystkie sa takie same długość, rozmiar i może jakieś namiary bo jak znalazłem na ebayu to cena powala moze macie gdzieś coś sprawdzonego z dobra cena ? możliwe ze kilka wyjdzie bez problemu lub nie ale będę wolał wymienić na nowe wszystkie dzięki z góry za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Góra jest na sztywno. Dolny wahacz to obydwie śruby z regulacją. Oczywiście sprawa dotyczy jednej półosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 czy robił ktoś zawieszenie R51 gdzieś w Warszawie i może polecić, lub odradzić warsztat ? chce podnieś patka o 2 " i przy okazji wymienić stare elementy gumowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.