daniel.tymek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam. 27 sierpnia żenię się. Do ślubu jadę swoją zetka. Marzy mi się asysta Zetek. Czy znajdą się chętni z okolic Grodziska maz i wspomaga swoją obecnością? Dla zebranej ekipy zgodnie z tradycją przygotuję wódkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Za moich czasów to przygorowywało się wódkę na bramki, cukierki dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Bramki bramkami, ale chłopaka też trzeba "podziękować". Dla ekipy motocykli już wódkę mam. Teraz liczę że chociaż parę Zetek uda się zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dla zebranej ekipy zgodnie z tradycją przygotuję wódkę. Rozumiem, że konsumpcja na miejscu i do domu będą wracali "na fleku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Andrzeju właśnie tego momentu wesela jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.