Edek01 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Brawo dla ciebie A jaka oliwa i płyn chłodniczy? Paba płukałeś układ chłodniczy,czy znalazłaś może srubkę do odpowietrzania układu chłodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 olej Total NFC Future 5w-30 3 opakowania 1L i Nissan 5w-30 2 opakowania 1L chłodniczy Nissan L250 4 litry nie wiem, bo zlecałem wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jak 3l?? jak wchodzi 4.3 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 przeczytaj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Czytałem jadąc samochodem i nie wyczytałem tego twojego miszmaszu olejowego 3l NFC 5w30 +2L Nissan oil 5W30 trochę nie zdrowo Wszystko pięknie ładnie ale Milicjanta nie zalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 zdrowo, bo ten sam olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dzisiejszego oleju 5W30 Nissan ,nie był bym tego taki pewien kto nalewa do tych butelek, bo w 2013r to tak lał TOTAL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 czcionka i format batchu, kształt opakowania, miejsce produkcji jednoznacznie wskazują na Totala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jeśli nadal Total wlewa do butelek z logo Nissan to ok ,aleeee jest alleee jaki 5W30 Total ,wlali do tej butelki bo 5W30 może być INEO, MC3,ESC,Longlife,Future ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 żaden z wymienionych przez Ciebie poza NFC Future nie jest API SL, ACEA A5/B5 jak jest napisane na butelce Nissana (KE9009-9943R), z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 czcionka i format batchu, kształt opakowania, miejsce produkcji jednoznacznie wskazują na Totala Gdybyś dodał tu tą informacje to bym się nie rozpisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 silikon w uszczelki zimowy płyn zapach wymiana opon - nowe zimowe Kleber Krisalp HP3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 kluczyk wreszcie nie jak od Poloneza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Teraz do Kielc możesz śmiało jechać, jeszcze flaszkę ci postawią !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 kluczyk wreszcie nie jak od Poloneza Wygląda jak kluczyk od skodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 tak, ale nie zrobi dziury w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 kluczyk wreszcie nie jak od Poloneza Ali Expres ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Tak, ale kupiłem w kraju. Na aliexpress można dostać za ok. 6-8 dolców, więc jakieś 30zł, ja zapłaciłem 55 zł - wymieniłem sprzęgło z wysprzęglikiem centralnym (w oryginale Valeo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A ile taka przyjemność ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 sprzęgło 499zł (Japan Line) wymiana 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Sprzęgło 499zł (Japan Line) A wysprzęglik centralny Valeo ??? 300zł robocizna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 cały zestaw z wysprzęglikiem kosztował 499zł wysprzęglik centralny przyszedł w pudełku AISIN (łożysko INA, Slovakia) tarcza i docisk PHC Valeo całość konfekcji Japan Line (Saga Auto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A teraz klarownie 799 zł za tą przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 zrobiłem dużo kilometrów bardzo przyjemnie się jeździ jak wspomaganie i sprzęgło, biegi chodzą gładko jak duuupa niemowlaka przy okazji czy przyciski do radia na kierownicy powinny się świecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi