Gość stachups Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ile wchodzi do układu hamulcowego płynu? Co myślcie o płynie TEXACO DOT 4? Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stachups Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 silnik 1,2 to jest nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deeno Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja nie wiem ale jakis mod moglby poprawic "ch" w tytule na "h" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stachups Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Już poprawiłem. Przepraszam za błąd. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 też chyba mnie czeka uzupełnienie płynu z racjikontrolki hamulca recznego ktora sie swieci non stop w K11 Czy ktos wie jaki plyn zazwyczaj leja do K11 w ASO?? Czy można mieszac plyn hamulcowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deeno Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Najczesciej chyba wlewa sie DOT-4 A co do mieszania to w ramach tego samej klasy chyba mozna mieszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam! Najlepiej lać DOT-4. DOT-3 jest do Żuk-ów itp. a DOT-5 to płyn wręcz wyczynowy. Do naszych Micrusów najlepszy jest jak już wyżej pisałem DOT-4, a ja osobiście polecam MOBIL-a. Jest całkiem niedrogi jak na swoja klasę. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 to mozemy uzywac dot4 u nas??? a co z wielkim napisem na wlewie "USE ONLY DOT-3" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 U mnie jest DOT-4. DOT-3 jest za gęsty i zbyt szybko sie grzeje. Ja mam wlane DOT-4 i jest dobrze. Jutro sprawdze co pisza w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Mała poprawka. Ja mówie o K11. Nie wiem jak to jest w K10. Szczerze mówiąc to jak jest napisane żeby lać DOT-3 to taki używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ile wchodzi do układu hamulcowego płynu?Co myślcie o płynie TEXACO DOT 4? Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam i dziękuje Niecałe 500ml. Jednak dokładnie to Ci nie powiem co do 10ml HHA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stachups Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi