michalson Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam, czy wie ktoś może jaki to dokładnie jest kod koloru klamek w ostatnim lifcie Note, jest on określany jako "silver gray" . Chciałem pomalować je przy okazji malowania auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kod koloru jest na słupku środkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalson Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kod koloru..... klamek drzwi zewnętrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jeżeli jest oryginał, a to jest to musi być tak samo podany jak kolor nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jeżeli jest oryginał, a to jest to musi być tak samo podany jak kolor nadwozia Nie koniecznie. To element akcesoryjny. Raczej na nim nie będzie kodów kolorów tak samo jak na innych lakierowanych elementach które nie są karoserią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Na tabliczce (naklejce) są podane wszystkie kody kolorów...karoseria, lusterka, klamki itd. Oczywiście jak oryginalnie malowany...na zdjęciu jest wersja n-tec więc jest oryginalna i kody muszą być na słupku środkowym. No chyba że ktoś nie ma naklejki bo samochód malowany. Ja mam taką naklejkę i tam są podane kody lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.