Loxeal Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Gdzie podróżowaliście waszymi Serenami ? Jak daleko dojechały w świat ? Ja swoją w tym roku byłem aż w Grecji, Francji, Szwajcarii, Austrii, Rumunii itd. Zrobiłem około 25 tys km w przeciągu 2-3 miesięcy. Serenka trochę wolniejsza jest od innych nowoczesnych samochodów na autostradach, ale stała prędkość pomiędzy 110 a 130 km/h nie robi na niej wrażenia. Jakoś daje radę mimo pełnoletności - 19 lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 w tym temacie to pewnie @Diabeł by naopowiadał ujeżdżał taką Serenkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Gdzie podróżowaliście waszymi Serenami ? Jak daleko dojechały w świat ? Ja swoją w tym roku byłem aż w Grecji, Francji, Szwajcarii, Austrii, Rumunii (...) Jakoś daje radę mimo pełnoletności - 19 lat . Może podzielisz się wrażeniami z wyjazdów... i fotki mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Moje wyjazdy Sereną związane są z projektem który realizuję z żoną - Zdobycie wszystkich (28sztuk) najwyższych szczytów górskich Państw Unii Europejskiej. Np. w zeszłym tygodniu zdobyliśmy Mont Blanc 4810 mnpm.. Do Francji oczywiście dojechaliśmy Serenką. Serena pokonała większość przełęczy górskich powyżej 2000 - 2500 mnpm. Np. Hoh Alpen Strasse, przełęcz Furka, słynną Trans-Fogaraskę runuńską czasmi spotykaliśmy tabliczki ostrzegawcze - uwaga stromizna 17-18 %. Ze wszystkim Serenka musiała się zmierzyć i prawdę mówiąc ani razu nie odmówiła posłuszeństwa.. Dwa tygodnie temu zdobyliśmy najwyższy szczyt Austrii Gross Glockner. Więcej zdjęć z wyjazdów znajduje się na Facebooku po wpisaniu Korona Gór Unii Europejskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 e no szacun fajnie jak oboje macie takie same zainteresowania coś namieszałeś w tytule FB nie znajduje takiej nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 https://www.facebook.com/Korona-Gór-Unii-Europejskiej-Highpointspl-350225298505133/?fref=ts Serena jest na fotce z N126 Widoki przepiękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Troszkę Serenkę ujeżdżałem. Jakieś 6 lat. Też nigdy nie zawiodła. Raz tylko zagrzały się hamulce w Chorwacji jeżdżąc przy Adriatyku po wzniesieniach kamienistymi drogami. Byłem parę razy na Węgrzech, na Słowacji, w Czechach a także Chorwacji, Słowenii, Austrii, Łotwie, Litwie, Estonii. Parę razy z prędkością 150 km/h grzałem, ale to nie jazda przy 1.6. Mile wspominam nasze wyjazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Fajnie powspominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.