karibox1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) w nowym auto swiecie albo motorze był test z freelandera2 i było napisane, że to rzadki model, który łyknie 3xfotelik (jest fotka) jednak właśnie oglądałem dziś mastera nowego i ten daje 3 fotele w 2 rzędach z luzem między nimi oraz na ok 1000 l bagaznika. W każdym razie to jest kubatura, która mnie powaliła. Land cruiser/Patek/Paheroo to mikrusy przy tym Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof5112 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Nissan Murano z51 2-ga generacja 2.5 dCi Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Kristof5112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dla 5 osób honda fr-v albo multipla, dalej są już tylko vany i duże suv.Niestety się z tym zgadzam. Aby z tyłu było naprawdę wygodnie dla 3 osób muszą być 3 niezależne fotele... więc albo van albo duży i nieekonomiczny SUV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Super autem jest Chrysler Pacifica, gdzie jest 6 miejsc w 3 rzędach, ale niestety go nie produkują od ładnych paru lat i to było powodem, że wskoczyłem na X-a. Pacifica ma znakomity silnik, a w "wypasionej" wersji bije wyposażeniem wszystkie inne. EDIT: wznowili produkcję, ale przypomina teraz Espace, więc nie ma o czym mówić w temacie rodzinnych SUVów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi