Gość KoRniK90 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 W posiadaniu tego auta jestem od ponad roku, ale dopiero teraz naszło mnie, żeby założyć temat na forum MODEL:- Nissan Primera P11GT 1997rSILNIK:- SR20DEHPlany:- Ogarnięcie totalnie losowego dławienia się na zimnym- Może turboUKLAD DOLOTOWY:- Stożek K&NPlany:- Odgrodzenie stożkaUKLAD WYDECHOWY:- Kolektor 4-2-1- Przelot 2,5" na środkowym proex + końcowy ala mugenELEKTRONIKA:- Elektryczne szyby- Elektryczne, podgrzewane lusterka- Halogeny- Komputer- KlimaPlany:- Naprawienie klimy UKLAD NAPĘDOWY:- SeriaZAWIESZENIE:- seria- Felgi OZ F1 Racing 17'Plany:- Gwint / amory+sprężyny które chociaż trochę obniżą piejący przód - Zmiana / odmalowanie felgiUKLAD HAMULCOWY:- SeriaPlany:- Tarcze tył od P11 polift, przód zmienić na coś większegoBODY-KIT:- Dokładka z renault laguny- Komplet owiewek firmy heko- Owiewka tylnej szyby- Oklejone lampy tył na Black-Red- Przyciemnione szybyPlany:- Oklejenie/przemalowanie przednich kierunków na amber- Zmiana dokładki przód na coś bardziej z charakterem- Może jakaś dokładka tyłŚRODEK:- Fotele skóra + alcantara- Gałka Skunk2 racing- Kierownica od P11 polift, obszyta, poszerzona i spłaszczona u dołuPlany:- może kubły z czasem- zmiana koloru podsufitki i słupków na czarnoCAR-AUDIO:Jednostka sterująca:- Radio Sony (muszę sprawdzić jakie bo zapomniałem)reszta:- głośniki przód seria + jakieś jajka z tyłu- Subwoofer Lanzar OPTI1232D- Wzmacniacz Kruger&Matz KM1001Plany :- Lepsze głośniki przednie, np helix blue 6.1- Wygłuszenie prawie całego autaZDJECIA:Brak zdjęć zaraz po zakupie, dach i lusterka były oklejone jakąś słabą folią imitującą szczotkowany metal.Teraz Primera prezentuje się mniej więcej tak:2015:chwilę po kupnie (widać jeszcze folię na lusterkach na dachu też takie paskudztwo było)2016:Na razie to by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.