emkaxx Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam, Od niedawna jestem posiadaczką używanego Nissana Qashqaia+2, poszukuję namiarów na dobry ale nieautoryzowany warsztat w Warszawie? z góry bardzo dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jaka okolica bo ja mogę na bemowie polecić. Napisz jeszcze jaki silnik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emkaxx Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Bemowo jak najbardziej:) , benzyna,2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 To ja moge z czystym sumieniem doradzic polgas na bemowie. Mojego ogarniaja od 5 lat. Nigdy mnie nie nacieli. Gaz u nich zakladalem ale robia rowniez auta bez gazu i po mojim kaszkaju sa juz experatami od zawieszenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emkaxx Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Bardzo dziekuję, wypróbuję napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wout Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Witam, Ja też jestem właścicielem używanego Nissana Qashqaia+2, a jak on teraz wyświetl "Service Now", szukam polecany warsztat na południu warszawy, okolicy Mokotów/Włochy itd. Dziękuję bardzo! (jeżeli pisałem okropny błąd, przepraszam, Polski jest bardzo trudnym językiem dla obcokrajowców ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.