dziarus Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ładnie się zbroisz , a w skrzyni to sprzęt nagłaśniający będzie .Zostało już tylko 12 dni , dymion składaj już swojego potwora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jeśli jest potrzeba to jakieś audio też się znajdzie :-) Wszyscy się zbroja jak byśmy na koniec świata jechali... w sumie to będziemy w połowie drogi :-P Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 a u mnie dziku dostał uchwyt na koło , kanister i namiocik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nooo Panie, Rewelacja! Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Cos pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Dziarus prubuje złożyć ale jak ma razie to mizerne jeszczę raptor nie położony ale spoko wyrobie się na Ukraine Edytowane 9 Października 2016 przez dymion620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 no to działaj chopie bo zostało dziesięć dni , jak nie zdążysz to bież farby ze sobą machniemy go wałkiem na granicy i będzie git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dymion widze ze cie ladnie ponioslo i to takie rzeczy przed Ukraina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dymion nie chce żeby mu się monster porysował. Dymion nie zapomnij nawoskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Widzę że wszystkich szał ogarnia przed Ukrainą - muszę też się z Wami kiedyś zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Juz prawie gotowa tylko poskładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Juz prawie gotowa tylko poskładać Fajnie, tylko czemu nie na różowo? Było by Cię dobrze widać w lesie A na poważnie to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ładnie się prezentuje! Widzę że do łask wróciły koła 33" to tak na stałe czy tylko wersja "szosowa"? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Widzę że wszystkich szał ogarnia przed Ukrainą - muszę też się z Wami kiedyś zabraćŚmiało! W sumie to czemu Cię nie było ostatnio i czemu teraz nie jedziesz z Nami? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Śmiało! W sumie to czemu Cię nie było ostatnio i czemu teraz nie jedziesz z Nami? Kurcze czasowo nie wyrabiam - ale może na wiosnę w końcu dam rady Tak czy siak życzę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ładnie się prezentuje! Widzę że do łask wróciły koła 33" to tak na stałe czy tylko wersja "szosowa"? To wersje szosowe bo tamte lecą w oczach na asfalcie Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Śmiało! W sumie to czemu Cię nie było ostatnio i czemu teraz nie jedziesz z Nami? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Saydack swoim pojeżdża tylko po asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Saydack swoim jeżdzi tylko po asfalcie Gruby ciśniesz się do gipsu jak nic Po asfalcie to ja tylko dojeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Saydack swoim pojeżdża tylko po asfalcie Chyba coś w tym jest, jak Aro miał terrano to więcej go bylo w terenie widać, w mediach mozna było zaobserwować. Teraz jakoś tak niespecjalnie... jak to mówią, cicha woda! Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Chyba coś w tym jest, jak Aro miał terrano to więcej go bylo w terenie widać, w mediach mozna było zaobserwować. Teraz jakoś tak niespecjalnie... jak to mówią, cicha woda! Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Faktycznie w mediach jakoś ostatnio cicho - nie ma komu reportaży robić Z drugiej strony ostatnio faktycznie mało czasu na wojaże Edytowane 14 Października 2016 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Maszyna juz gotowa tylko chęci słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Maszyna juz gotowa tylko chęci słabeTo całkiem inaczej niż u mnie. Chęci i energii jest tyle że o mało nie eksploduje, jednak czasu bardzo mało i auto jeszcze nie gotowe... :-( Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 wiem, że i tak czeka was zaje... przygoda jak ktoś ma wolną małą godzinkę, to zapraszam do obejrzenia (koniecznie z dźwiękiem), życzę wam przede wszystkim, takiego zaje... klimatu i chemii między ludźmi jaką my mieliśmy to tak dla podgrzania klimatu wyjazdu, miłej zabawy (na pewno kiedyś do was dołączę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 strzał z kinetyka i most na wierzchu to widzę że bywało grubo . My to tak turystycznie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 kinetyk był po prostu stary, no i tak się stało, na szczęście bez ofiar , ale jak widać nigdy nie znasz dnia ani godziny, ludzie bardzo często podchodzą do tego urządzenia bardzo lekkomyślnie, a to ma na prawdę straszną moc to było uderzenie samej liny, strach pomyśleć, co by było gdyby poleciała szekla a co do mostu, co mam ci powiedzieć Land Rover i wszystko jasne, a raczej zielone w Discovery wymiana półosi, w Defie dyfer zastanawia mnie do dzisiaj jedna kwestia, oni mieli wszystkie potrzebne klamoty ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi