dziarus Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ukraina zakończona zabawa była udana , zawsze na wyprawach jest czegoś naj tym razem było najwięcej awarii . Zaczynamy wyliczankę nawarra standardowo straciła przód tym razem to pewnie reduktor , a i arb się posypało patrol (nie mój) zmielone sprzęgiełko napędu , stłuczony tylny klosz lampy , rozdupcony tylny zderzak (a niby miał być pancerny) , ,rozwalone koło pasowe wału silnika co zaowocowało powrotem na lawecie patrol tym razem mój urwane uchwyty amortyzatora sztuk dwie , rozwalone drzwi kierowcy patrol stracił zabezpieczenia klocków hamulcowych defender zgubiony klocek ,rozdupcony krzyżak , i łożyska zwrotnic mostów defender zbity tylny klosz lampy , pogięte drążki i gaśnica im wystrzeliła w aucie dyskoteka zmielony most dyskoteka zbita przednia szyba , urębany przewód hamulcowy terrano i tu niespodzianka zgubił tylko odbój . Tak że bawiliśmy się przednio i jeszcze parę fotek i jeszcze filmik NAVARA NA KRAWACIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Morał z tego taki że Kierownik z Terrano the best w co nie wątpię( Clinic szacun) i okazuje się że to Terrano jest pancerne. Wrzucicie myślę jeszcze jakieś filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Grubo._._.._._._._._. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Trochę im zazdroszczę że mi niewypaliło tym razem ale w moc teraniacza nigdy nie wątpiłem.super wypadzik wielkie brawa dla organizatora. Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 a tu na drugim planie dyskoteka zmieliła most i mało brakowało była by rolka . kolejka drzemy patrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 to, że Tyran wlecze Defektera jest jak najbardziej zrozumiałe i wytłumaczalne, ale to, że Defekter wlecze za sobą jeszcze Patrola, to wstyd i hańba mogę sobie to wytłumaczyć tylko w jeden sposób, to był Patrol z silnikiem 3,0 i to po wybuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 parchaty jest z silnikiem 4.2 , niby nezajebliwym a tu nie dość że koło pasowe się rozsypało to jeszcze uszczelkę wydmuchał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Mi było Ciągle mało wczoraj zaliczyłem rów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 co żeś temu autu uczynił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Morał z tego taki że Kierownik z Terrano the best w co nie wątpię( Clinic szacun) i okazuje się że to Terrano jest pancerne. Wrzucicie myślę jeszcze jakieś filmiki.Dzięki Gruby :-) Teraniak faktycznie dojechał i wrócił bez strat. Jest też kilka wniosków na kolejny wyjazd. Generalnie zabawa była przednia. Kolejna edycja na wiosnę :-) będziemy gotowi :-) co żeś temu autu uczynił ? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 co żeś temu autu uczynił ?To na co jest przeznaczone na zabawę spoko na tylnej wyciagarce wyszła bez strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Film od Jacka z DISCO Very! Miłego oglądania!! https://youtu.be/5l9aaReagxY A ci co nie byli niech żałują!!! Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 dynamiczne ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 no widzę, że zabawa przednia, a kolega z Defendera, to niezłą figurę wymodził kiedyś na pewno z wami pojadę na taką wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 kierownik wozu nie był w stanie prowadzić i za sterami usiadł amator , kierownię traktował zero jedynkowo , albo na wprost albo skręt na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 clinic jak sie sprawuja te kevlary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Z mojej subiektywnej opinii za***iście! chcesz opinii obiektywnej zapytaj tych co widzieli je w akcji czyli Łysy, Dziarus, Dymion :-) Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 opony pierwsza klasa a tak niepozornie wyglądają następne moje też takie będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 potwierdzam boczne łopaty tych opon robią robotę , są agresywniejsze niż większość mt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzięki chłopaki! Chudy tylko pamiętaj że moje są wąskie 235/85/16 co uważam za zaletę. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 a mi sie zawsze wydawalo ze szersza lepiej czy to piach czy to bloto ale ja to tam jeszcze nowicjusz pytam o te oponki bo planuje cos kupic na wiosne i mysle nad km2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Km2 rewelacja, ale od 35" poniżej to raczej AT niż MT. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 mialem km2 w 30" i bylem zadowlony bfg 31/10,5/15 AT z grubym bierznikiem bardzo mocno odstawaly pod wzgledem trakcji wiec na moje nie ma nawet co rownac km2 do A/Tka to co ja robilem za pierwszym razem to ATek robil po 3 a nawet 4 proby. Chcialem km2 w 32" A jak cenowo kevlary wyszly? Sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Km2 faktycznie żadna rewelacja do 33cali chyba że do turystyki Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 się zgodzę , ale km2 ma jedną dużą zaletę są wytrzymałe i z ścieralnością bije na głowę inne , w błocie to i 35c słabo wypada do innych , trza mocno ciśnienie popuścić by zaczęły jako tako robić . Się chudy nie zastanawiaj i ber te mtr-y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi