clinic112 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Mt-ry 520 zł/szt. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Maciej montujesz film? Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 powili się zabieram już zmontowałem całe trzy minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Rozebrałem reduktor okazało się za łańcuch pękł drobiazg po wyprawie Edytowane 7 Listopada 2016 przez dymion620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 no w końcu zrobiłem Ukraina druga odsłona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Bardzo fajnie zmontowany - widoki piękne - tylko pozazdrościć wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 strzał z kinetyka i most na wierzchu to widzę że bywało grubo . My to tak turystycznie bardziej turystycznie powiadasz jak to mawiał mój kolega: szacun bezwględny ostatnio mój znajomy w pierwszy dzień zrolował się za granicą na naleśnika i z Patrola tylko dowód rejestracyjny przywiózł, na szczęście nikomu nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) filmik z zimowej ukrainy było zimno -15 w nocy Edytowane 5 Grudnia 2016 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ale rozgrzewkę mieliście na maksa .niema to jak andrzejki w doborowym towarzystwie tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 szkoda ... coś mi się widzi że moja budka to raczej takich "wycieczek" nie przeżyła by chyba, a bym się z wami wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Raczej szkoda by jej było szczególnie że często przeprawiamy się przez krzaki więc auto porysowane na bank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Czekam na edycję turystyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi