GodISmE Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Hej, ma ktos z was to zainstalowane? Jaki wskaznik polecacie i przede wszystkim gdzie najlepiej zainstalowac czujnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 w podstawce filtra oleju najlepiej osobiście mam w misce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 a ja w magistrali olejowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Podstawke filtra mam z termostatem Mocala. Czy do czujnika musi byc jaka dedykowana specjalnie podstawka czy mozna taka jak ja mam zaadoptowac - w sensie wywiercic otwór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 jak nie masz gniazda to możesz wywiercić i nagwintować otwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja w misce olejowej montuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.