Czarny2092 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam. Mam problem z jednym pilotem od centralnego w almera n15.poszły strzały w powietrze i nie reaguje, próbuje kombinację programowania z forumale mi nic to nie daję , kręcę 6 razy na zapłon i na 0 i nic.To nie działa: 1.przekrecic kluczyk w stacyjce 6 razy w ciagu 10 sekund (właczasz i wylaczasz zaplon), po 6 razie ustawic na pozycje ACC i powinien mrugnac swiatlami 2 razy Mam klucz z 1 guzikiem który otwierał zamykał , po otwarciu pilota są 2 miejsca na guzik.Na pilocie piszę nissan nats dodaje fotkę.Jak wbić się w programowanie pilota ? bo u mnie nikt nie wie odsyłają mnie do aso.Pozdrawiam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Do zamknięcia !!!Udało mi się w końcu Dla tych co jeszcze szukają. W tym przypadku to tylko sterowanie zewnętrzne centralnego zamka VOTEX, nie ma alarmu. Procedura sprawdzona organoleptycznie i działa 100% Przycisnąć przycisk na pilocie przez min 15 sekund - dioda na pilocie zaświeci się światłem ciągłym. Zwolnić przycisk. Otworzyć drzwi kierowcy kluczykiem. Nacisnąć przycisk na pilocie. Jeżeli mrugną kierunki to procedura zakończona i pilot działa. Cieszymy się działającym pilotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.