Kalmar Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Jak w temacie . Padł rozrusznik w terrano I 3.0i v6 . Jest wysoko obrotowy i padła przekładnia , konkretnie łożyska satelit i bierznia . Z tego co się dowiedziałem to rozrusznik hitaci . Nie chciał bym kupować nowego , może ktoś ma te części ze starego rozrusznika , albo wie gdzie kupić przekładnie . Szukałem w necie ale nikt nie ma do niego części . Z góry dzięki za pomoc . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mam rozrusznik z 2.4 jak by cie interesowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalmar Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A to ten sam rozrusznik co w 3.0 ? Masz sprawny czy na części i ile za niego cenisz ? Rozważam kupno nowego zamiennika, co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Poszukaj na alegro jest firma mają po regeneracji .clinik zakupił jeden i jest bardzo zadowolony . Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 nie wiem czy jest taki sam, ale wyglada na to ze jakas przekladnia tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Sie macie Jeśli to firma o której myślę to zdecydowanie odradzam Enzo, Romano, Łukasz i pozostali widzieli w maju na czym ta ichsiejsza "regeneracja" polega ... wypiaskowaniu obudowy Kalmar, mam ze trzy rozruszniki do V6 ... awariom ulegały bendiksy lub szczotkotrzymacze, reszta jest sprawna powoli wyzbywam się gratów 691 231 848 dzwoń wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adelberg Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Koledzy poszukuje uszkodzonego rozrusznika do 2,7tdi. A dokładniej to obudowy do której jest silnik rozrusznika przykręcony - ta z przełożeniami z trybami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.