vesper Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam, B związku że blaszka czy jak to nazwać zaraz pod kamerą zaczęła łapać rdzę chciałem się dowiedzieć jak zdjąć ten plastik znad tablicy rejestracyjnej. I jak się do tego dobrać by to potem złożyć nie urywając niczego w po drodze Pozdrawiam Vesper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam, B związku że blaszka czy jak to nazwać zaraz pod kamerą zaczęła łapać rdzę chciałem się dowiedzieć jak zdjąć ten plastik znad tablicy rejestracyjnej. I jak się do tego dobrać by to potem złożyć nie urywając niczego w po drodze Pozdrawiam Vesper Mówią na to "blenda". Wklep w wyszukiwarkę w prawym, górnym rogu i znajdziesz kilka tematów dotyczących tej osłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vesper Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dzięki temat znalazłem, a i już zrobiłem co miałem zrobić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.