Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

350Z - US base

BogdanROX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie odnośnie wersji base z USA. Z tego co wiem nie posiada ona kontroli trakcji oraz ma otwarty dyferencjał. Czy ktoś dodawał sterowanie trakcją i jaki może być koszt takiej zabawy. Opłaca się w to bawić przy fabrycznej mocy auta?

Tak to najprostrza i najlzejsza wersja, jak to mowia "męska" , bez trakcji i innych pierdół, szpery niestety nie ma ale wlozyc nie problem - koszt w zaleznosci od szczescia od 450zl, (oczywiscie moim zdaniem nie wiem jak innych) trakcje bym polecal tym, ktorzy chca jezdzic w zimie albo nie umieja jezdzic... Nie przypominam sobie zeby ktokolwiek kiedykolwiek mial w 350z z tym doswiadczenie.

sportowy  TCS Polskiej produkcji   kosztuje 500zł i dosyć obszernie jest o tym na tym forum 

BogdanROX zmieniasz dyfer na europejski czyli ze szperą -wszystko pasuje poznasz go bo jest ożebrowany od spodu, zmieniasz hamulce z tarczami na Brembo i masz fajny wózek... :-)

Z dyfrem już badałem temat, zwłaszcza jak rozpoznać czy jest szpera. Na sprzedaż stoi od dłuższego czasu biały revup base US, pierwszy właściciel ściągając go do Polski założył brembo i podobno szpere. Jest to jakaś baza na auto ale za koszty doposażenia można już znaleźć wersję EU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...