BogdanROX Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam. Mam pytanie odnośnie wersji base z USA. Z tego co wiem nie posiada ona kontroli trakcji oraz ma otwarty dyferencjał. Czy ktoś dodawał sterowanie trakcją i jaki może być koszt takiej zabawy. Opłaca się w to bawić przy fabrycznej mocy auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubut Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Tak to najprostrza i najlzejsza wersja, jak to mowia "męska" , bez trakcji i innych pierdół, szpery niestety nie ma ale wlozyc nie problem - koszt w zaleznosci od szczescia od 450zl, (oczywiscie moim zdaniem nie wiem jak innych) trakcje bym polecal tym, ktorzy chca jezdzic w zimie albo nie umieja jezdzic... Nie przypominam sobie zeby ktokolwiek kiedykolwiek mial w 350z z tym doswiadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 sportowy TCS Polskiej produkcji kosztuje 500zł i dosyć obszernie jest o tym na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 BogdanROX zmieniasz dyfer na europejski czyli ze szperą -wszystko pasuje poznasz go bo jest ożebrowany od spodu, zmieniasz hamulce z tarczami na Brembo i masz fajny wózek... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Z dyfrem już badałem temat, zwłaszcza jak rozpoznać czy jest szpera. Na sprzedaż stoi od dłuższego czasu biały revup base US, pierwszy właściciel ściągając go do Polski założył brembo i podobno szpere. Jest to jakaś baza na auto ale za koszty doposażenia można już znaleźć wersję EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.