Martenss Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Prośba o sugestie, jechałem na tempomacie i nagle usłyszałem niewielki strzalik. Auto zaczeło dymić i poniżej 100Km silnik drgac. Silnik jest ochlapany olejem w prawym górnym rogu, turbo działa. Mechanik stwierdził, że jeden gar nie działa i leje tez ropą. nie widzą skad jest wyciekoleju. Macie jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Sugestia taka że trzeba rozebrać. Bo to pierwszy taki przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martenss Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Prośba o sugestie, jechałem na tempomacie i nagle usłyszałem niewielki strzalik. Auto zaczeło dymić i poniżej 100Km silnik drgac. Silnik jest ochlapany olejem w prawym górnym rogu, turbo działa. Mechanik stwierdził, że jeden gar nie działa i leje tez ropą. nie widzą skad jest wyciekoleju. Macie jakieś sugestie? juz wiadomo co się stało- pęknięty tłok i porysowana gładz. Autko Zrobione! Dzięki PRS i DiselKlienika. Chodzi jak złotko! juz wiadomo co się stało- pęknięty tłok i porysowana gładz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vansik Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Gdzie Ci we Wrocku to zrobili z ciekawości pytam ? juz wiadomo co się stało- pęknięty tłok i porysowana gładz. Autko Zrobione! Dzięki PRS i DiselKlienika. Chodzi jak złotko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martenss Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Gdzie Ci we Wrocku to zrobili z ciekawości pytam ? silnik robiłem w PRS - wysłałem kurierem, wtryski w Disel Klinika wysłałem kurierem. Oba Warsztaty POLECAM. całość skąłdałem w Sochackim tam laweta mnie przywiozła, bo serwisowali flote w firmie gdzie pracowałaem, ale ale zdecydowanie nie polecam. To za trudny temat dla nich. Szczegóły odbioru pominę . m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.