radorado Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam jak w temacie upalilo rure wylotowa turbo przy katalizatorze. Nie chcę tego spawać serwis woła za nowa 6.500 zł urzywanych brak czym to zastapić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 to jakaś prowokacja ? 6,5 tyś za nową ? zobacz na allegro jak dużo jest auto starych które stoją na części pojedź na śrot wykręć i zapłać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 na zadnym sklepie i stronie nie znalazłem zamiennika.Na allegro jest jeda używka gdzie nie wiem ile wytrzyma jak to urzywane a koszt 500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelboss Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 ja miałem ten sam problem bo to jest całość z katalizatorem ta rura jest przykręcana do wylotu turbiny dałem do pospawania na kolanku mi się dziura zrobiła raz wytrzymało mi 3 lata teraz miesiąc temu znowu problem powrócił ale dałem do dobrego spawacza myślę ze pośmigam trochę na tym jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.