Baska Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Panie i Panowie Interesuje mnie samochód Kia Optima z silnikiem 1.7l / 136 KM / diesel rok 2014. Pytanie czy ktoś miał z nim kontakt? czy warto ? a może lepiej w benzynie? Sprawa pilna !!! Bedę wdzięczna za każda informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jeździłem ostatnio nową z 2016 z 140 konnym dieslem i skrzynią automatyczną 7 biegową dsg. W nowej wybrałbym benzynę zwłaszcza z automatem. Ja mam Sportage z 2012 z 1,6 benzyna i daje radę choć tyłka nie urywa. Teraz jest 1,6 turbo benzyna 177 km i to już fajnie jeździ tylko spalanie w okolicy 9 litrów. W optimie z tego roku brałbym diesla chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baska Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kurcze jest ich trochę : Tak czytam o nich i cięzko coś wybrać. Nigdy dieslem nie miałam a wręcz jakoś wrogo jestem nastawiona Nowe auto odpada, najbardziej interesuje mnie rocznik 2014/2013 .Auto jest ładne i reprezentacyjne a na wynajem nówka to za droga inwestycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kia jako auto nie drogie w porównaniu do konkurencji, jest fajnie zrobiona. Z gwarancją nie miałem żadnych problemów, teraz szykuje się na nowego Sportage tylko z 177KM benzyną i automatem dsg. Tylko inną furę muszę sprzedać. W każdym razie markę polecam. I jakby coś to mam fajnego dilera w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baska Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dzięki serdeczne, jak coś odezwie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam.Jeśli temat aktualny proponuję zajrzeć na forum kia jest spora lektura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.