Marcinpom Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam pisze w dość nietypowej sprawie posiadam Primere p12 kombi i roleta bagaznika jest popekana wygląda mało estetycznie i chciałem coś z tym zrobić ale nie mogę znaleźć jakiejś ładnej i mam tu pytanie czy pasowała by z p11 kształtem jest dość podobną i łatwiej taka znaleźć czy ktoś kiedyś to sprawdzał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (...),posiadam Primere p12 kombi ... ...a w jakim dziale modelowym napisałeś? Almera Tino? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Przeniesione ,,, dla nowych mamy taryfę ulgową ale prosimy by patrzyli gdzie i co piszą a wcześniej szukali ,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 ja naprawiłem, poszukaj w dziale zrób to sam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.