Master929 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam, poszukuje górnego węża chłodnicy do Primery P11 2.0TD z 1998r. Wąż pękł jakieś 3 m-c temu, został naprawiony poprzez wycięcie uszkodzonych fragmentów i połączenie ich z nowymi poprzez przeznaczone do tego aluminiowe tulejki, niestety dziś znowu pociekł. Nowego zamiennika lub oryginału nie mogę nigdzie dostać, dopasować od innego auta też nie jestem w stanie, głownie przez cienki wężyk wychodzący do turbiny. Jeżeli ktoś wie gdzie kupić, lub od czego dopasować taki wężyk to będę bardzo wdzięczny. PS. Używany wąż będzie prawdopodobnie w takim stanie jak mój obecny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Poszuka na alledrogo - idzie trafić używkę w genialnym stanie za śmieszne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master929 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Odezwał się serwis Nissana, mają u siebie w centrali 2 takie węzę dostępne na całą Polskę. Cena 240zł + 17zł kurier. Chyba się skusze, cena okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Sprawdz tu . http://www.czesci.autotrader.pl/hurtownia-online/czesci-zamienne/uklady-chlodzenia/przewody-gumowe-ukladow-chlodzenia-10811 Przez serwis taniej 30% z programem YOU+NISSAN8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.