Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jak nazywa się ten klucz?

Jimbovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nowy na forum, pierwszy temat. Dzień Dobry. :)

Mam pewien problem. Otóż gdzieś zagubiłem klucz do opuszczania koła zapasowego od mojej Navary D22, 2003r.

Przeszukałem polskie Allegro, i nie mogłem takiego znaleźć. Są klucze do opuszczania koła Opla, Forda, nawet Cytryny, ale nie ma nigdzie do Navary. :(

Czy ktoś posiada informacje, na ile uniwersalne są klucze od innych marek? Czy będą pasować do Navary?

Chciałem przeszukać Ebay i Amazon, poszukać takiego klucza do sprzedania w UK, ale nie mogę ustalić jego nazwy po angielsku. Wpisuję, spare wheel key, lub spare wheel bar, ciężko. :(

Pozdrawiam

Witam,

Nowy na forum, pierwszy temat. Dzień Dobry. :)

Mam pewien problem. Otóż gdzieś zagubiłem klucz do opuszczania koła zapasowego od mojej Navary D22, 2003r.

Przeszukałem polskie Allegro, i nie mogłem takiego znaleźć. Są klucze do opuszczania koła Opla, Forda, nawet Cytryny, ale nie ma nigdzie do Navary. :(

Czy ktoś posiada informacje, na ile uniwersalne są klucze od innych marek? Czy będą pasować do Navary?

Chciałem przeszukać Ebay i Amazon, poszukać takiego klucza do sprzedania w UK, ale nie mogę ustalić jego nazwy po angielsku. Wpisuję, spare wheel key, lub spare wheel bar, ciężko. :(

Pozdrawiam

Może chodzi o "Rod-jack handle" (99552-7S200). Pozycja nr 4 z poniższego obrazka

21183507898666.png

Panowie, dzięki za pomoc, ale okazało się że jestem kretynem :D

Klucz i cały podnośnik mam zamontowany tak jak to powinno być za tylnymi siedzeniami :D Chyba nawet nigdy nie używany :D

Dzięki gkowal, dzięki temu że podałeś mi angielską nazwę, i zacząłem szukać w necie, natrafiłem na forum, gdzie typ się pytał gdzie ten klucz jest :D

Wstyd mi teraz normalnie, ale najważniejsze że wszystko jest i mogę jeździć bezpiecznie :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...