colins Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 To jakaś nowa akcja Nissana mająca na celu poprawę wizerunku firmy, że w serwisach gały robią? Ale, że jak? Zatrudnili hostessy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A to dwie wymiany oleju za jedną to by dopiero ustawiały się kolejki pod ASO na wymiany płynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klincz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dopisuje się do kolejnego bubla jakim jest roleta pod dachem. Nie było alternatywy więc jest. Wolał bym uchylny segment dachu. Używam go bardzo mało a teraz wręcz się go obawiam. W nowym aucie zaraz po odbiorze zamykam roletę. Przesłoniła otwór ok 1/3 i coś dosłownie walnęło z tyłu. Dalej poszła normalnie. Tendencje do haczenia się w tym miejscu pozostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Super jakość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 U mnie jak na razie nic się nie dzieje z roletą tylko jęczy przy przesuwaniu i za kare nie ruszam. A jakość musi taka być inaczej właściciele z nudów by psuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kubalon powecuj Tadexem roletkę a nie boisz się dotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A pisałem wcześniej żeby kijkiem zablokować i nie ruszać więcej, to i tak ruszają, bo myślą, że ich nie dotyczy. No więc jak widać dotyczy i nie wolno tego ruszać pod groźbą zepsucia. A jeśli już tak bardzo chcemy zademonstrować pasażerom, że taka roleta jest, to mówimy, że - oooo, tutaj jest przycisk - i to musi im wystarczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A jak Edwardzie tadex spsuje roletkę, i gdzie wtedy ta przyjemność że udało się zepsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A pisałem wcześniej żeby kijkiem zablokować i nie ruszać więcej, to i tak ruszają, bo myślą, że ich nie dotyczy. No więc jak widać dotyczy i nie wolno tego ruszać pod groźbą zepsucia. A jeśli już tak bardzo chcemy zademonstrować pasażerom, że taka roleta jest, to mówimy, że - oooo, tutaj jest przycisk - i to musi im wystarczyć. No dlatego ja nie ruszam. Cały czas otwarta i podziwiam niebo. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A jak Edwardzie tadex spsuje roletkę, i gdzie wtedy ta przyjemność że udało się zepsować Nie bój Tadex nie gryzie nie psuję No dlatego ja nie ruszam. Cały czas otwarta i podziwiam niebo. Na Wiosnę trzeba będzie zamknąć, aby Latem soczewka nie przypalała czupryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klincz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Wystawiam auto z posesji wprost na duże skrzyżowanie. Zamykam bramę i siadam do auta. Siedzi "polactwo" w blaszankach i patrzy czekając na zmianę świateł. Te się zmieniają, wszyscy ruszają i tak jedna, druga, trzecia zmiana. Nie da się wjechać bo stoją na zderzak, środkowy pas i korek do wieczora.Tu przychodzi w sukurs panorama i wsteczna kamera ha ha. Jedyna zaleta tego ustrojstwa. Czekam na czerwone i jeśli mam wolny prawy pas, gazu na środek, cofam na żyletkę a sygnalizator widzę pionowo przez dach. Jak na judasza to trochę duża ta soczewka, ha ha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Nie bój Tadex nie gryzie nie psuję Na Wiosnę trzeba będzie zamknąć, aby Latem soczewka nie przypalała czupryny Żona za każdym razem rano zapomina, bo jeszcze nie grzeje, a potem to już po ptokach. A ja wyjeżdżam zawsze nim z garażu. Poza tym jak zasłonię, to czuję się stłamszony, bo ja wysoki jestem i zaraz mi to ustrojstwo miejsce zabiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ja panoramy nie zasuwalem od wakacji, kiedy bylo goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ja praktycznie nigdy nie zasuwam i nie widzę sensu w dni tzw. słoneczne. Klima daje sopoo radę. Kilka razy zamknąłem jak słońce było tak ustwione, że świeciło z boku w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 ja tam nie lubię jak mi czuprynę przypala więc latem to zasłaniam w słoneczne dni , tym bardziej że na parzącym fotelu też nie lubię siadać. Co innego w zimne dni - teraz mam cały czas otwartą bo liczę na to że słoneczko coś dogrzeje zanim z roboty wyjde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klincz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Widzę to nieco inaczej. Bardzo wcześnie rano lub po zachodzie słońca w długą trasę jest klimat. Na co dzień i w pełnym słońcu wolę mieć zamknięte. Powstają refleksy i jest rozmyta nawigacja. Ciemne wnętrze bo szyby są przyciemnione w jakimś stopniu chroni przed włamem bo zawsze coś tam leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
james1979 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam Też dopadł mnie niestety ten problem - auto już po gwarancji Jest tutaj ktoś kto sam usuwał tą usterkę i może podzielić sie doświadczeniem z naprawy ? Można to jakoś naprawić czy tylko wymiana na nowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 On 12/10/2018 at 4:59 PM, james1979 said: Witam Też dopadł mnie niestety ten problem - auto już po gwarancji Jest tutaj ktoś kto sam usuwał tą usterkę i może podzielić sie doświadczeniem z naprawy ? Można to jakoś naprawić czy tylko wymiana na nowe ?? Mnie juz to dwa razy naprawiali. Raz jakos potorej roku temu, i teraz na jesieni znowu. Raczej nic nie wymieniaja, bo zrobili mi to w pietnascie minut. Pewnie tylko reguluja albo cos przesmarowywuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalukuasz Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Witam wszystkich, czy zamokla komus kiedys ostatnia część rolety panoramy dachu? Jak tak to co wymienialiście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi