romang Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Witam, Mam problem z wymianą uszczelki pod kolektorem wydechowym od strony kabiny , znacie jakiegoś fachowca który zrobi to bez wyjmowania silnika ? Podobno bez tego się nie obędzie. Wymieniał ktoś z Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTJ Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A próbowałeś zdemontowac podszybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romang Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nie próbowałem , będzie tam jakiś dostęp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTJ Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Spróbuj i zobacz..Ja nie wymieniałem uszczelki ale wymieniałem zawór pcv ,który jest na kolektorze od strony kabiny.I demontowałem podszybie a miałem zdejmowac dolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romang Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dzięki zobaczę jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.