mnichu33 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Witam, problem jest taki ,że po odpaleniu zapala się automatycznie lewe światło mijania ,a prawe nie .Jak przełącza się ręcznie ,to zapalają się oba ...gdzie szukać przyczyny ? Nissan Primera p12 benzyna ...Sory p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Moduł świateł dziennych, tam szukaj przyczyny. To pewnie jakaś doróbka, bo raczej nie fabryczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnichu33 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 A gdzie znajde ten modul ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jak pisałem wyżej, to pewnie doróbka, więc może być pod maską lub deską rozdzielczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arszeniq Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam, problem jest taki ,że po odpaleniu zapala się automatycznie lewe światło mijania ,a prawe nie .Jak przełącza się ręcznie ,to zapalają się oba ...gdzie szukać przyczyny ? Nissan Primera p12 benzyna ... Sory p11 Witaj Mnicha, udało Ci się naprawić usterkę?jeśli tak to powiedz jak bo mam ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wd40 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Witam, mam dokładnie ten sam problem w x-trail 2005r, gdzie mogę znaleźć ten moduł? dodam ze w momencie otwarcia maska lampa się zapalała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wd40 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ponawiam pytanie, gdzie szukać tego modułu od świateł automatycznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.