Gość kulik Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 PARAMETRY 6J X 15 4x114,3x66 ET45 Mam do kupienia takie felgi, ale nie jestem pewien czy przypasują do N16 3d z 2000 roku? Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 jak najbardziej bierz smialo. to sa takie jak fabryczne sam takie mam u siebie. do tego jakies laczki np 185/65 r15 i bedzie cacy lepiej byloby pewnie 175/65-70 r15 ale raczej takich nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Laczki czy to zimowe, czy letnie to nie problem, dziewczyna pracuje w Michelin Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Laczki czy to zimowe, czy letnie to nie problem, dziewczyna pracuje w Michelin Polska no to pieknie, w koncu NISSAN KLUB POLSKA bedzie jezdził na dobrych oponkach tzn. MICHELINACH ps. da sie cos załatwic jakis upuscik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 To jest tak, że pracownik może wziąć komplet opon raz w sezonie. JEDEN komplet . Gdyby było inaczej to pod siedzibą firmy, na parkingu targowisko by otworzyli :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.