dario33 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam. Właśnie stałem się nowym właścicielem Terrano 2 95r 3d w benzynie 2.4. Jest to mój pierwszy samochód terenowy. Nie ma wycieków ani zbytnich luzów jednak wygląd zewnętrzny jest powiedzmy do "skończenia". Mam, jeśli można wobec tego pytanka - 1.) Czy znacie sklep bądź serwis gdzie można dostać stalowy zderzak? Ten który jest założony swoje już przeżył więc pora na wymianę Póki co znalazłem takie (pierwszy najlepszy ale kolega Antenes na forum nie był od stycznia więc pewnie nie odpisze:/ ) 2.) Jak wygląda sprawa przeglądu/kontroli drogowej z takim zderzakiem ? 3.) Czy jest jakiś snorkel dedykowany do tego modelu? 4.) Ostatnia rzecz to lift, czy na seryjnym zawieszeniu mogę podnieść auto o 4-5cm (2 cale) by uzyskać efekt jak na pierwszym zdjęciu zamieszczonym powyżej? Co takiego będzie mi potrzebne ? Wyczytałem, że budę mogę podnieść na polibuszach ale które będą mi potrzebne? http://poliuretany.olkusz.pl/pl/nissan_terrano_terrano-ii-1993-2003/1/default/1/searchquery/terrano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Zderzakow mozesz sobie poszukac w sklepach internetowych. A na reszte pytan znajdziesz odpowiedz tu na forum . Tylko użyj wyszukiwarki, znajduje sie w prawym górnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał 1984 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 ad 1 co zderzaków może lepiej zrobić samemu taki jak chcesz ad2 co do przeglądu nasze samochody nie muszą mieć homologacji na takie rzeczy więc w teorii nikt nie powinien sie doczepić pod warunkiem że nie będzie żadnych wystających i ostrych krawędzi ad3 z tego co wiem to nie ma ale pasuję z forda ranger po małych modyfikacjach ad4 przód można podkręcić a tył wymienić sprężyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.