wojtgor Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Cześć. Szukam gumki na wymianę. Gumka uszczelniająca prowadnicę hamulca z tyłu. Taki komplecik gumek w serwisie nissana kosztuje 380 zł (kilka gumek;). Kupiłem zestaw (prowadnica + gumka) za 25 zł u znajomego w sklepie niby opis i model ten sam, ale okazało się, że gumka ma za dużą średnicę. Ta u mnie miała około 4mm średnicy. Może ktoś już wymieniał i kupował gdzieś zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjurecki Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wymieniałem na Frenkit 808016 cena za 1 kpl. 22,95zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wymieniałem na Frenkit 808016 cena za 1 kpl. 22,95zł O dziękuje za info, zapytam kolegę co ma sklep czy mi zamówi taki zestaw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.