pawcio Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Czy macie tez tak u siebie? U mnie jest maska ewidentne przesunięta w lewa stronę. Dodatkowo coś zaczyna się coś dziać z uszczelka pomiędzy przednia szyba a panorama. Poglądowe foto poniżej. I uszczelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To moze powypadkowy egzemplarz masz? A tak na serio, to w zyciu bym nie zwrocil uwagi na spasowanie maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jak z lory spadł to bardzo sprawnie naprawili Drażni mnie jeszcze siła z jaka trzeba zamykać drzwi... Przyzwyczajony jestem do nie trzaskania drzwiami a tu czasami trzeba jak z teściową "jak nie trzaśniesz to się nie zamknie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Też już widziałem takie spasowania u kolegi Jaśka(opuścił to form) Co do drzwi,u mnie chodzą leciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 No dobra drogi Pawcio skoro pytasz, to nie będziemy już dłużej trzymać w tajemnicy historii Twojego QQ zanim trafił do salonu skąd go odebrałeś... Wiesz, potem go wyciągali z tej dziury, to trochę się ponaciągał tu i ówdzie i masz teraz jak masz. No co zrobisz, nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Zapomniał dopisać,"Jak zwykle życzliwy Colins " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To jest nie złe ale fakt że takie historie zdarzają się samochody spadają z lawet laweta ma wywrotkę sporo tego jest nawet na yutube jeśli nowy z salonu pierwszy właściciel to faktycznie coś niepokojącego sprawdzi powłokę lakierniczą i masz odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Zapomniał dopisać,"Jak zwykle życzliwy Colins " No co? Chyba lepiej będzie żeby chłop poznał gorzką prawdę niż żył w nieświadomości. Lepsza gorzka prawda niż goowno prawda. W razie czego założymy na forum grupę wsparcia dla forumowiczów skrzywdzonych przez ASO i będziemy się wzajemnie pocieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No naprawdę lepiej mi się zrobiło Thx Man! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 U mnie dla odmiany maska była bardzo utopiona przy zawiasie. Tak z 4 mm po obu stronach. W serwisie chceili to robić na zasadzie jedziemy do PGD i tam zajmie się tym blacharz. Zrezygnowałem i sam zrobiłem podkładając pod śruby błotnika podkłądki. I jest git. Więcej zle spasowanych elementów na szczęście nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 No dobra drogi Pawcio skoro pytasz, to nie będziemy już dłużej trzymać w tajemnicy historii Twojego QQ zanim trafił do salonu skąd go odebrałeś... Nissan on M1.jpg Wiesz, potem go wyciągali z tej dziury, to trochę się ponaciągał tu i ówdzie i masz teraz jak masz. No co zrobisz, nic nie zrobisz. Jeszcze mu kierownicę przełożyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tonus Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Czy macie tez tak u siebie? U mnie jest maska ewidentne przesunięta w lewa stronę. Dodatkowo coś zaczyna się coś dziać z uszczelka pomiędzy przednia szyba a panorama. Poglądowe foto poniżej. I uszczelka W moim QQ maska jest dokładnie tak samo "dobrze" spasowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Reklamacja,reklamacja i jeszcze raz reklamacja.Maski nie można przesunąć od tak sobie w bok,no chyba że zawias w nadwoziu na to pozwoli.Przy samej masce nie ma żadnego manewru. To samo z uszczelką,ma przylegać i jak sama nazwa wskazuje uszczelniać.Po to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi