pseudodenzo Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Panowie potrzebuje pomocy nie działa mi sterowanie szyby o strony kierowcy zacina się Nissan Note. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 to znaczy jak sie zacina?? idzie kawałek i staje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkosteq Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 To sie podepne. Nie dziala mi domykanie szyby od kierowcy tzn ten 2gi bieg auto. Opuszczanie działa manual i auto. Jakies sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 mkosteq - Poszukaj to już było. (zresztą - naciskamy przycisk w dół nie puszczamy po dojechaniu szyby do końca ,następnie w górę też nie puszczając i znowu w dół. Szyba zaprogramowana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkosteq Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dziala:) dzieki wielkie Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik73_note Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja o to pytałem i pomoc otrzymałem O programowaniu szyby słów kilka: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99741-przewra%C5%BCliwiony-prze%C5%82%C4%85cznik-szyb/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.