Wiesia92 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam, pytanie mam następujące : czy w waszych Nissanach zawieszenie też tak słychać w środku ? Chodzi mi o przeniesienie hałasu z kół zawieszenia do kabiny na dziurach i nierównościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Opisz w jakich warunkach zawieszenie głośno pracuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 pewnie górny wahacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 albo końcówka drążka ... łączniki stabilizatora...przeguby... itd Jest tego cholerstwa skrzypiąco-trzeszcząco- stukająco-pukającego w zawieszeniu przednim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Wachacze gorne amory stabilizatory gumy wymienilem Chodzi mi ocharakterystyke zawieszwnia Chodzi mi ze no glosno zawieszenie pracuje jak jechalem roverem 400 to bylo duzo ciszej Chodzi jak pokonuje nierownosci slychac ze wjezdza na nierownosc slychac jak w dziure wjedzie Sory za bledy ale pisze z telefonu i jestem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Trudno się odnieść (nam) osobom postronnym do Twej uwagi , którą można traktować jako subiektywną. Co to znaczy "głośno" ? Każdy inaczej to spostrzega .... Pewnie jest różnica między autami / markami. i między egzemplarzami Primery także. Ja osobiście nie narzekam (Piszę z telefonu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 no to bym musiał się z koleżankom umówić bo widzę ze chyba jest z Częstochowy. dla mnie te zawieszenie głośno pracuje.Chodzi o to ze porostu słychać jak auto wjeżdża na nierówność. Głośno chodzi właśnie nierówności na drodze.zawieszenie nie jest wybite bo auto elegancko się prowadzi.nie umiem tego określić... dla mnie w tym samochodzie jest głośno a nie mam do czego sie odnieść ojciec ma wersje sedana przed liftowa competens czy jakoś tak i też tam zawieszenie głośno prace nieewiem czy te nissany tak maja czy co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 W primerach jest sztywne zawieszenie w porównaniu do innych marek aut wiec ten tym tak ma .Primera jest słabo wygłuszona więc sporo dźwięków dochodzi do środka ratuje cię wygłuszenie lub podkręcenie radia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 eeee taaam....czepiacie się Pewnie,że szału nie ma ....ale tragedii też nie. najważniejsze,żeby wahacz nie piszczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.