GodISmE Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Hej, ja biore i Lukasz83 chyba tez. Sprobuje wynegocowac lepsza cene, jesli bedzie wiecej zamowien. Jeszcze ktos? Cena mysle 300 zl bedzie po negocjacjach, wiec super. Cos w tym stylu - po sobocie bede wiedzial dokladnie jaki project Google 350z harness bar (wkleje pozniej link bo mi sie nie wkleja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Tak ja jestem zainteresowany ale koniecznie podrzuć link.ja chyba wolałbym bez tych pałąków bo z tyłu za rozporka mam butle z powietrzem wiec mógłby być problem z montazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 No to nie bedzie problem mysle, zrobi ci jaki chcesz. Wymiary bedzie mial z mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 http://allegro.pl/harness-bar-rozporka-mocowanie-pasow-nissan-350z-i6541343325.html#thumb/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dla nas po 450zl-500zl mysle ze zrobi. Znizka forumowa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 450 takie jak na aukcji. Ja wziąłem z ogranicznikami na pasy szelkowe i ta przyjemność kosztowała dodatkowo 50 polskich rubli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Biorąc pod uwagę ile to kosztuje w UK a już nie wspomnę o US, to i tak to jest super cena! Za adaptery do kubłów też! Pierwsze produkty w Polsce dla 350z typu plug&play a nie żeby kombinować samemu trzeba było z półproduktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.