Wiesia92 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam tak jak w temacie jest napisane możecie mi powiedzieć ile powinna primera palić? bo mi pokazuje na 100km 11-12L to jest normalne spalanie? dodam że na podtlenku LPG wskazania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Ja posiadam p11.144 1.8 16v i na gazie też piszę z 12/100 a w rzeczywistości pali mniej także nie sugeruj się tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ja mam 1,6 w trasie jest cudownie 8 l lpg ale miasto 11-12 litrów wiec Twoja dwulitrówa mniej nie powinna palić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 w stopce masz spalanie mojego 2.0 140KM, raczej po trasach. jak klikniesz będzie cała statystyka z kilku lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Mi chodzi glownie trasa po miescie ile. Ostatnio udalo mi sie zejsc do 9,5L ale to jazda byla na bardzo bardzo delikatnym gazie w stopce masz spalanie mojego 2.0 140KM, raczej po trasach. jak klikniesz będzie cała statystyka z kilku lat. Mozesz podac link bezposrednio? Vhodzi mi o ta stopke. Przepraszam pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 12,5 po mieście (ciężka noga), 9-9,5 trasa (ciężka noga) -na LPG bardzo podobnie więc te silniki tak już mają. Mi chodzi glownie trasa po miescie ile. Ostatnio udalo mi sie zejsc do 9,5L ale to jazda byla na bardzo bardzo delikatnym gazieMozesz podac link bezposrednio? Vhodzi mi o ta stopke. Przepraszam pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 12,5 po mieście (ciężka noga), 9-9,5 trasa (ciężka noga) -na LPG bardzo podobnie więc te silniki tak już mają. U mnie podobne spalanie na LPG , ale da się dużo mniej w trasie najmniej wyszło mi 8 l gazu ale jazda bardzo bardzo eko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.