Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Podnośnik szyby kierowcy

svyturys

Rekomendowane odpowiedzi

Witam może ktoś z szanownych kolegów przerabiał temat wymiany mechanizmu podnoszenia szyby,

mianowicie zamówiłem taki naprawczy zestawik z rolką na silniczek z linkami etc , po rozpakowaniu rolka okazła sie z odwrotnymi mocowaniami (tak jak na zdjęciu ) próbowałem to złożyc no i linki okazały się trochę za długie po nawinięci zwoi do końca za krótkie.

Jakieś sugestie ?

pozdrawiam

post-38772-0-57433100-1474476087_thumb.jpg

Wygląda że sprzedali Ci zestaw do drzwi z drugiej strony pojazdu.

Pisz do sprzedawcy, wyślij mu to zdjęcie. Niech wymieni na właściwe.

Witam może ktoś z szanownych kolegów przerabiał temat wymiany mechanizmu podnoszenia szyby,

mianowicie zamówiłem taki naprawczy zestawik z rolką na silniczek z linkami etc , po rozpakowaniu rolka okazła sie z odwrotnymi mocowaniami (tak jak na zdjęciu ) próbowałem to złożyc no i linki okazały się trochę za długie po nawinięci zwoi do końca za krótkie.

Jakieś sugestie ?

pozdrawiam

możesz mi wysłać ja Ci naprawę stary, a tamten odeślij

jak zainteresowany to pisz na PW

• 4 tygodnie później...

Ja kupiłem zamiennik na Allegro. Każda z trzech linek nie miała odpowiedniej długości. Jedna była za krótka na dwie za długie. Zakończylo się na wykonaniu linek odpowiedniej długości w warsztacie specjalizującym się w odrabianiu linek.

Wysłane z mojego Optimus G przy użyciu Tapatalka

Ja kupiłem zamiennik na Allegro. Każda z trzech linek nie miała odpowiedniej długości. Jedna była za krótka a dwie za długie. Zakończylo się na wykonaniu linek odpowiedniej długości w warsztacie specjalizującym się w odrabianiu linek.

Ja kupiłem zamiennik na Allegro. Każda z trzech linek nie miała odpowiedniej długości. Jedna była za krótka na dwie za długie. Zakończylo się na wykonaniu linek odpowiedniej długości w warsztacie specjalizującym się w odrabianiu linek.

porażka z tymi linkami, jeśli to sklep z lublina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...