svyturys Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witam może ktoś z szanownych kolegów przerabiał temat wymiany mechanizmu podnoszenia szyby, mianowicie zamówiłem taki naprawczy zestawik z rolką na silniczek z linkami etc , po rozpakowaniu rolka okazła sie z odwrotnymi mocowaniami (tak jak na zdjęciu ) próbowałem to złożyc no i linki okazały się trochę za długie po nawinięci zwoi do końca za krótkie. Jakieś sugestie ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Wygląda że sprzedali Ci zestaw do drzwi z drugiej strony pojazdu. Pisz do sprzedawcy, wyślij mu to zdjęcie. Niech wymieni na właściwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 tak, zestaw od anglika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam może ktoś z szanownych kolegów przerabiał temat wymiany mechanizmu podnoszenia szyby, mianowicie zamówiłem taki naprawczy zestawik z rolką na silniczek z linkami etc , po rozpakowaniu rolka okazła sie z odwrotnymi mocowaniami (tak jak na zdjęciu ) próbowałem to złożyc no i linki okazały się trochę za długie po nawinięci zwoi do końca za krótkie. Jakieś sugestie ? pozdrawiam możesz mi wysłać ja Ci naprawę stary, a tamten odeślij jak zainteresowany to pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramadaj Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witaj Otrzymałeś zestaw naprawczy na prawą stronę dlatego zaczep linki jest w przeciwnym kierunku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mironig Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ja kupiłem zamiennik na Allegro. Każda z trzech linek nie miała odpowiedniej długości. Jedna była za krótka na dwie za długie. Zakończylo się na wykonaniu linek odpowiedniej długości w warsztacie specjalizującym się w odrabianiu linek. Wysłane z mojego Optimus G przy użyciu Tapatalka Ja kupiłem zamiennik na Allegro. Każda z trzech linek nie miała odpowiedniej długości. Jedna była za krótka a dwie za długie. Zakończylo się na wykonaniu linek odpowiedniej długości w warsztacie specjalizującym się w odrabianiu linek. Wysłane z mojego Optimus G przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Optimus G przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ja kupiłem zamiennik na Allegro. Każda z trzech linek nie miała odpowiedniej długości. Jedna była za krótka na dwie za długie. Zakończylo się na wykonaniu linek odpowiedniej długości w warsztacie specjalizującym się w odrabianiu linek. Wysłane z mojego Optimus G przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Optimus G przy użyciu Tapatalka porażka z tymi linkami, jeśli to sklep z lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.