Batman Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Znalazłem taki sklep w sieci:http://luckymotion.com.pl/19-nissanMają fajne Nissanowe - Zetkowe koszulki, w tym jedna przygotowana specjalnie na moją prośbę Mało tego dostałem 20% rabat dla nas i przy zakupach za 100pln jest wysyłka gratis, ja za niewiele ponad 100 wyjąłem 3 podkoszulki kod rabatowy: LM20PRO2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Fajne! Rozmiarówka podobna do jakiej sieciówki ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 nie mam pojęcia, jest tabela rozmiarów, wziąłem standardowo L, jak przyjdą to napiszę jak z jakością i jak leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 No i jak ten rozmiar/ krój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dziś odebrałem, na mnie ~92kg ~186cm L-ka pasuje idealnie, więc numeracja jest normalna, krój zywkły/klasyczny koszulki. Nadruk jest fajny taki gumowy/silikonowy, więc się nie spierze i nie wyblaknie, koszulki dobrej jakości. Mogę zrobić zdjęcie jak chcesz albo podjedź kiedyś i sam zobaczysz. Moim zdaniem warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.