Ziootek Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W mojej 7-letniej Tiidzie zaczęło wycierać się tworzywo, którym pokryta jest kierownica. Co ciekawe - jak widać na zdjęciach - tylko po lewej stronie. Ktoś z was miał coś takiego? Zna któryś z Forumowiczów godny polecenia zakład zajmujący się tapicerką samochodową (w Warszawie)? Obszywał już ktoś w swojej Tiidzie kierownicę skórą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Po lewej więcej, bo prawa na dźwigni zmiany biegów Szukaj w necie, jest pełno ogłoszeń. Na forum też coś znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 O tu jest solidnie i duży wybór materiałów http://www.arttap.com.pl/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Ja wymieniłem na gwarancji po ok. 60 tyś. Co ciekawe w serwisie powiedziano mi, że to "normalne" w kierownicach tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No tak ale Ziootek nie posiada już gwarancji ,to mu nie wymienią Teraz musi kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No tak ale Ziootek nie posiada już gwarancji ,to mu nie wymienią Teraz musi kombinować. Dokładnie, muszę kombinować. Dzięki za namiary na tapicera. Korzystałeś może z jego usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 u mnie wyszło tak http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/104461-co-dzi%C5%9B-zrobi%C5%82e%C5%9B-dla-swojej-tiidy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Dokładnie, muszę kombinować. Dzięki za namiary na tapicera. Korzystałeś może z jego usług? Moje ASO tam ma podpisaną umowę na odnowy naprawy skór widzę ich roboty jak wracają samochody to lux robota bez manian Tak wygląda oryginał szyć kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No tak ale Ziootek nie posiada już gwarancji ,to mu nie wymienią Teraz musi kombinować. Domyślam się iż już nie posiada ale napisał coś takiego: Ktoś z was miał coś takiego? więc MU odpisałem, że miałem i wymieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 U mnie tez kierownica tak dziwnie wytarta, tez bardziej po lewej stronie. Wyglada na urok tego modelu. Na razie mi bardzo nie przeszkadza, ale pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim w swoim aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Moje ASO tam ma podpisaną umowę na odnowy naprawy skór widzę ich roboty jak wracają samochody to lux robota bez manian Tak wygląda oryginał szyć kierownicy Zdradź, które to ASO. Komuś w końcu trzeba powierzyć demontaż kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ziootek nie dzwoniłeś do tego zakładu nie zdejmują na miejscu?? U mnie samochodami jadą na Piaskową i wracają z naprawionymi tapicerkami i po obszyciach ,nie widziałem aby jeżdzili z samą kierownicą Ziootek demontaż kierownicy jest bardzo prosty !!! Jak byłem na akcji serwisowej w ASO Zaborowski to mechanik odkręcił ją w 3min jeszcze chciał zapier..... w koło kierownicy po odkręceniu śruby ale go zahamowałem, mówiąc że wieloklin nie jest zerdzewiały aby npierdal.......w kierownicę !!! Rozmawiałem dziś o firmie z Piaskowej to wygląda tak oni ode mnie jadą tam jest serwis zaprzyjaźniony zdejmują i zakładają kierownice! Koszty 100zł demontaż i montaż kierownicy -ja wolał bym samemu ściągnąć mamy 100zł na Browary Teraz koszty obszycia skóry niemieckie 280zł nie ważne jakie auto. Skóry włoskie 250zł ,to lepiej dołożyć 30zł i mieć wytrzymalszą nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekns Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Moja też się wytarła chociaż nie tak mocno chyba gdzieś przy 20 tyś wymienili na gwarancji i ta się trzyma , a mam dziś 81tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papi_g Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Polecam na Alledrogo za 30zł. POKROWIEC NA KIEROWNICĘ Z JEDNEGO KAWAŁKA SKÓRYMam już taką parę lat, beżowy kolor. Bardzo dobrze się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Polecam na Alledrogo za 30zł. POKROWIEC NA KIEROWNICĘ Z JEDNEGO KAWAŁKA SKÓRYMam już taką parę lat, beżowy kolor. Bardzo dobrze się sprawdza. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala416 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 a u mnie taki misz-masz ciekawie wyglada nadaje fajnego wygladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Rzecz gustu....bez obrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan19 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Czesc, rowniez mam problem z wytarta kiera... szukam jakiegos dobrego tapicera w rownie dobrej cenie (budzet ok 300zl) lokalizacja warszawa bez zadnych wysylek wymiany kierownic chce obszyc swoja wlasna :) macie kogos godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Kupiłem dopasowaną eko-skórę u Chińczyka (naprawdę doskonale dopasowana) godzina zabawy(bez zdejmowania kierownicy) i masz kierownicę obszytą za 60 zl. Materiał jest bardzo dobrej jakości (co mnie pozytywnie zaskoczyło) i jest przyjemy w dotyku. Trudno odróżnić od naturalnej skóry, nawet z bliska. Oto efekt: Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez JacekJQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan19 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Efekt faktycznie niezly ale nie czuje sie na silach zeby samemu cos takiego zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Robiłem to pierwszy raz w życiu. Też się bałem ale nie było czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala416 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 604 408 938 Gość dwa razy w tygodniu jest w Warszawie i okolicach przyjezdza z gotową obszytą kierownicą a starą sabiera na wymianę. W zeszłym roku płaciłem koło 130 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 W dniu 23.08.2019 o 11:17, Jan19 napisał: Efekt faktycznie niezly ale nie czuje sie na silach zeby samemu cos takiego zrobic... Calkiem dobrze Ci wyszlo, wrzuc foto tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi