Gość Hanti Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Od pewnego czasu, drgają, zanikają cyferki na wyświetlaczu LCD licznika. Czy ktoś ma ten sam problem i jak to naprawić, lub gdzie. Terrano II, 2,7 TD, 2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks2013 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam miałem ten problem u mnie wystarczyło prze lutować styki od wyświetlacza LCD i problem zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam Dokładnie tak jak pisał kolega, wymontuj licznik, prze lutuj styki i powinno pomóc. U mnie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Cześć czasem przelutowanie pomaga a czasem nie .Objawy licznik pokazuje same 0000000 po dłuższej jeżdzie wskakuje przebieg to oznacza prawdopodobnie kończący sie procesor w liczniku zabawa kosztuje ok 300zł . Jak procesor się zagrzeje zaczyna pokazywać . Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.