miczun Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jadąc autostrada 150km/h usłyszałem jakiś metaliczny dźwięk, później odpadła mi osłona. Od czego to odpadło i warto to z powrotem zakładać? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Osłona katalizatora wg. mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 dokładnie tak jak wyżej napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 W Almerze wszystkie osłony termiczne pogubiłem i było kapkę lżej ale jakie przyspieszenie miała uuuuu Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.